Dodáváme kompletní řešení dávkovací techniky.

Pro aplikace mazacích tuků, tmelů, olejů má firma LubTec kompletní řešení od dopravy materiálu, až po konečnou aplikaci – dávkovaní. Nabízíme velmi široký sortiment dopravních, čerpadel, regulátorů tlaku, výstupních a dávkovacích ventilů, které vyrábíme na vlastních moderních CNC strojích.

Nenabízíme jen komponenty, ale kompletní řešení, kde před tím, než ho dodáme, provedeme aplikační test.

 

Jak postupujeme?

 

Zákazník nám nejprve zašle poptávku, kde uvedeno, jaký materiál chce aplikovat – materiálový list, rozměrový výkres výrobku s označením místa, kam chce materiál aplikovat s orientačním množstvím. Dohodneme se, zda se bude jednat o pracoviště ruční nebo se dávkovací komponenty budou zastavovat do automatické linky.

 

Na základě těchto informací vypracujeme orientační nabídku, pokud je nabídka pro konečného zákazníka z technického i finančního hlediska přijatelná, následuje ověření funkčnosti. To probíhá tak, že nám zákazník zašle fyzicky materiál v balení, které bude mít nasazené ve výrobě a několik výrobků kam je potřeba materiál aplikovat.

My během několika dnů provedeme test funkčnosti a natočíme z něj krátké video, které mu zašleme

ke schválení.

 

Zde je krátké video z jedné takové aplikace ke shlédnutí.

https://www.youtube.com/watch?v=HX48j_DnicI

 

BENEFITEM pro zákazníka je, že má 100 % jistotu, že zakoupené komponenty budou splňovat jeho představy a před vlastním nákupem má vše ověřené.

Jak říká staré české přísloví – „Nekupuj zajíce v pytli“


hlavní stránka