Představujeme nové komorové dávkovací ventily LubTec

Na základě našich zkušeností jsme vyvinuli nové komorové dávkovací ventily LubTec, které jsme nechali testovat několik měsíců u koncových zákazníků v provozu, než jsme je pustili do poslední fáze a to výroby. Komorové dávkovací ventily se vyznačují dlouhou životností těsnících prvků a nenáročnou údržbou. Tyto dávkovací ventily se vyrábějí pro samomazné materiály s „gufero“ těsněním.

Díky unikátní konstrukci má ventil takzvaný zpětný sací efekt, který zabraňuje odkapávání materiálu.

Ventil se skládá ze dvou částí a to z ovládacího ventilu a dávkovací komory. Dávkovací komora je zaměnitelná a liší se podle velikosti nastavitelné dávky, buďto 0,05-0,5 ml nebo 0,1–3,0 ml.

Na dávkovací komoře jsou umístěny dvě drážky pro velmi jednoduchou a snadnou montáž magnetických čidel, které umožňují 100 % kontrolu, zda nastavená dávka proběhla v pořádku.

K ventilům dodáváme mnoho příslušenství jako je topení, ruční rukojeť pro manuální dávkování, ovládací ventily a magnetické kontrolní senzory.

Ventily jsou vyráběny na našich nejmodernějších CNC strojích a kontrolovány na souřadnicovém měřícím zařízení. Funkčnost každého ventilu je přezkoušena na naší zkušební stolici.

Technická data najdete v odkazu dávkovací technologie – dávkovací komorové ventily nebo se obraťte na naše prodejní oddělení.

https://lubtec.cz/davkovaci-ventily-komorove

 

news 20.08.2020


hlavní stránka